Det ultimate verktøyet for

strøm

Full kontroll på forbruk

Første steg når man skal senke strømkostnader og strømforbruk, er å bli oppmerksom på eget forbruk.

I Strømradars forbruksoversikt presenterer vi ditt forbruk. Du velger selv om du vil se data i antall kilowatt timer, spot beløp i kroner eller totalkostnad for hele bedriften.

Nysgjerrig på hvordan forbruket ser ut i helgedagene? Skjer det store endringer i forbruket når driften starter opp om morgenen? I Strømradar kan du velge å se data for hele år, måneder, dager og ned til time for time.

Dersom bedriften har flere målere, så kan du velge mellom å se forbruk på hele bedriften eller for hver enkelt måler.

Budsjett, prognose og periodisering

I Strømradar ser en strømkostnadene til enhver tid. Ved månedsslutt er en oppdatert tidlig om morgenen dagen etter, lenge før strøm- og nettleiefaktura kommer.

Prognosen oppdateres løpende, både med hensyn på virkelige data og nye forventninger fra kraftmarkedet. På denne måten har du alltid kontroll og oversikt.

Vi henter priser og gir deg en oppdatert prognose, for 3 til 4 år frem i tid.  Dette gjør vi hver dag, slik at du alltid er oppdatert og kan se endringer i forhold til budsjett.

Dersom du har flere målere på din bedrift, så kan du velge mellom å se budsjett og prognose på hele bedriften, eller utvalgte målepunkt.

Gjør budsjetteringen enkel og effektiv med Strømradar.

En dypere analyse

Strømradar gir innsikt som gjør deg til strømekspert. Vi har flere verktøy som hjelper deg å forstå detaljene.

Med ET-diagram viser vi hvor temperaturavhenging ditt forbruk er. Vi kobler deg automatisk til nærmeste værstasjon for nøyaktig vær- og temperaturdata.

I vår side for effekt gir vi deg kontroll på hva du betaler for effekt, enten du betaler etter kapasitetsledd eller for effekt direkte. En enkel måte å gjennomføre «peak shaving» på.

Bli strømekspert, med Strømradar.

Og mye mer…

Strømmen som kommer utav stikkontakten er av samme kvalitet, enten det er Fjordkraft eller Norgesenergi som er leverandør. Så hvorfor er det så store forskjeller på hva de forskjellige leverandørene tar seg betalt?

Strømradar viser deg hva du betaler til strømleverandøren. Vi har allerede avslørt flere aktører som forsyner seg grådig, ikke la deg lure.

Full kontroll, med Strømradar

Strømradar